lauantai 5. tammikuuta 2013

what i bought today


Tänään tuli vähän kierreltyä kauppoja ja tässä ois mun saalis. Lisäksi mukaan tarttu yöpuku ginasta ja vihreät housut zarasta (niistä lisää myöhemmin). Viimosen kuvan housut on siis nahkahousut, jotka mun iskä osti mulle synttärilahjaksi. Se on nimittäin vitsaillut että jos mä meen Saksaan, mulla on oltava nahkahousut! No nyt on :D Kaipaisin ehkä vähän neuvoja miten noita vois yhistellä eri vaatteiden kanssa, kenelläkään ideoita? Ylinpien kuvien kalenterin mä ostin Ordning&Reda:sta ja se on ihana! Ihanan siisti ja yksinkertainen sekä aitoa nahkaa oleva kansi. Toivottavasti mä en nyt unohtais ihan kaikkia mun menoja ;) Näiden lisäksi ostin vielä tommosen silmänaluspeitehoitotuotteen(?) toivottavasti se toimii! 

Huomenna olis tarkotus mennä syömään sushia perheen keskes juhlistamaan (vähän myöhässä) mun synttäreitä (; Hyvä tapa viettää vikaa lomapäivää. Jäiks, en oota kyllä yhtään koulun alkua, vois vaan hypätä suoraan kesälomaan! Mitenkäs te? (tai turha tämmöstä on ehkä kysyäkkään...)

// Mä kaivelin mun vanhoja viime vuoden kuvia kun joku oli toivonut postausta niistä ja pakko sanoa etten niitä kehtaa todellakaan julkasta :D Mä löysin sellasen kyselyn viime vuodesta ja vastasin siihen, vastaukset ens postauksessa! ;) Toivottavasti kelpaa!

2 kommenttia:

  1. Oi toi kalenteri näyttää ihanalta ja noi nahkahousut on tosi upeet! :-) Haha, mulle tuli heti mieleen tuhat asuyhdistelmää kun näin ne :-D

    kisstherain-p.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti nii mustaki! ;) Oi vitsit mä tarttisin siin kyl vähän neuvoja! :D

      Poista

Kiitos kommenteista! <3