sunnuntai 3. helmikuuta 2013

MY DAILY MAKEUP

Tässä ois teille tämmönen vähän erikoisempi postaus, kun joku on tällästä pyydellyt :)
Elikkä siis mun päivittäinen meikki! Tai lähinnä tuotteet, joita siihen käytän...

Ihan ensimmäisenä mä levitän tämmöstä kuivalle iholle suunnattua rasvaa. En oikein osaa sano, onko toi sopiva mun iholle, mutta sitä on nyt kuitenkin tullut käytettyä melkein vuoden. Ja ei oo muuten vielä läheskään lopussa, eli kestävä putelo on! Hintaahan tolla on joku neljäkymppiä...
Sitten seuraavaksi meikkivoide. Tai no siis käytän melkein aina tota BB-voidetta, oon nimittäin kokenut että toi on ainoa voide, joka on tarpeeksi kosteuttava. Oon myös tykästynyt tosi paljon yhteen lumenen meikkivoiteeseen, mutta jotenkin viimeaikoina toi bb on syrjäyttäny senkin. Seuraavaksi laitan yleensä noita Roll on- ja Pure active- juttuja. Toinen niistä siis peittää tummat silmänaluset ja toinen epäpuhtaudet. Molemmat toimii mun mielestä ihan kohtalaisesti, vaikkakin toi pure active saattaa vähänniinkun sulaa pois iholta päivän mittaan... Nii ja se kyllä kuivattaa vähän ihoa. BB-voiteen levitän aina sormin, muuten siitä saattaa tulla vähän liian paksu, mutta noi muut levitän tolla siveltimellä. 
Huuliin mä laitan yleensä jotain näistä kolmesta. Kouluun ehkä yleisimmin tota huulipunaa, se on sopivan luonnolinen sävy. Mulla on noita Glam Shine- huulikiiltoja pariakin sävyä ja musta se on kaikista paras huulikiilto (ainakin niistä mitä oon testannut...). Lancomen huulikiilto on aivan ihanan sävyinen, vaikkakaan se ei oikein pysy huulilla. Se jättää kuitenkin huulet ihanan värisiksi sen jälkeen kun se on kulunut pois.
Nää on ehkä vähän epäloogisessa järjestyksessä... Noh mutta siis tässä ois silmä- ja kulmameikit. Ripsarina käytän yleensä tota Illegal Leght ripsaria, se oikeasti (ainakin mulla heh) näyttää pidentävän ripsiä! Luomivärinä käytän tollasta nestemäistä luomiväriä, toi säy on ihanan värinen nude ja sitten kulmiin laitan tota kulmakynää.
Ja siinä ois vielä koko arsenaali :D

Mä unohdin taidokkaasti kuvata ton master precisen, mutta siis se on silmienrajaustussi, jota käytän lähes poikkeuksettä joka päivä :)

 Mitäs piditte tälläsestä erikoispostauksesta? :) Niin ja tsekatkaa toi alempikin postaus, minkä tein tänään!

6 kommenttia:

 1. Lisää tälläsii "aihepostauksii"! Oikeen kiva. :) Paljon noi roll-on tai pure active maksaa? Tai onko hyvä hinta-laatu suhde? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät voisin kyllä yrittää toteuttaa tälläsii useemmin! :) Öm jotain 9-13 e riippuen vähän paikasta. Joo on munmielestä! Ainakin tolla roll on:lla :) Toi pure active on siitä hyvä, että se hoitaa samalla, mutta tosiaan sen pysyvyys ei oo ehkä kaikista parasta. Mutta siis hyviä on silti molemmat!

   Poista
 2. pitäisi varmaa itekki kokeilla tota BB-voidetta kerta sanoit, että se kosteuttaa susta sopivasti. itelläni on niin kuiva iho, että kunnon kosteusvoiteet tarpeen näin talvisin:-) tosi kiva tää tämmönen postaus! kiva blogi muutenkin:-)

  xx, Carpe fucking Diem, jos jaksat käy kurkkaamassa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kokeilla, mä oon ainakin ite tykännyt :) Ja kiitos tosi paljon :)

   Poista
 3. minkä merkkinen toi meikkivoidesivellin niinku on ? ja mistä oot ostanu + paljo makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä mitään hajua minkä merkkinen se on... :/ Mä ostin sen kesällä Britanniasta parilla punnalla... Se on joku tosi halpis merkki, mutta ihan hyvä! :D

   Poista

Kiitos kommenteista! <3