tiistai 12. maaliskuuta 2013

DETAILS + NAILS


Ihanaa tiistaita kaikille! Tuntuu muuten siltä että viikot kuluu nykyään tosi nopeesti. Eilen oli maanantai, nyt jo tiistai ja ihan kohta tuleekin jo viikonloppu! Mitäs tää on, vastahan oli viimeviikon perjantai... Noh mutta siis tossa olis vähän tollasia kuvia, toivottavasti tykkäätte.  Mä ostin muuten pari päivää sitten ensimmäisen ginan kynsilakan. Ja pakko sanoa että yllätyin tosi positiivisesti! Se pysyy tosi hyvin ja peittääkin, ainoa huono puoli on siinä että lakkaa tulee tosi paljon kerrallaan ja se on vähän vaikea levittää tasasesti. Mutta aattelin kyllä mennä jossain vaiheessa hamstraamaan pari ginan kynsilakkaa lisää.

Mä oon muuten pyöritellyt mielessä sitä päivä kuvina tai päivä videona juttua! Mulla olis nimittäin vihdoin kännykkä, millä voisin ottaa kuvia esim. koulussakin mihin en järkkäriä jaksa raahata. Mitäs mieltä olisitte, löytyiskös kiinnostusta? Niin ja tykkäisittekö enemmän videosta vai normaalista postauksesta? Ja sitten vielä kiinnostaisko teitä nähdä enemmän mun arkipäivä vai viikonlopun päivä?  Laittakaas kommenttia, tai jos ette halua kommentoida niin painakaa edes tota tykkään nappia mielenkiinnon merkiksi. :)

3 kommenttia:

  1. Ehottomasti Videota sun arkipäivästä :)

    VastaaPoista
  2. Joo hei tee pliis videoo! :D

    VastaaPoista
  3. Kiva kun te tykkäätte siitä ideasta :) Ja eli siis videona, ok! Yritän tehdä sen mahdollisimman nopeesti mut mun pitäis eka keksiä joku päivä millon olis jotain videoimisen arvosta tekemistä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! <3