tiistai 26. maaliskuuta 2013

SPRING CLOTHING

Nyt kun tuolla ulkona paistaa vihdoinkin aurinko ja kadut on edes osittain sulia, mä oon alkanut suunnittelemaan päivitystä mun kevätvaatteisiin! 

Ihan ensimmäiseksi mä tarttisin uudet kengät! Mun on kai pakko myöntää, että mulla on sen verran iso jalankoko, että mä joudun käytännössä aina ostamaan converset. Niitähän nimittäin löytyy isoinakin kokoina, jotka on suunnattu miehille... Hei muuten tähän väliin, jos jollain teistä olis myös suht isot jalat, niin haluaisin mielellään kuulla mistä te ostatte teidän kengät! Mutta joo ei tän tähän aiheeseen pitäny mennä. Nimittäin mä oon miettinyt lähinnä noiden valkoisten matalavartisten conversien ja viininpunasten välillä. Valkoset olisi ehkä vähän monikäyttöisemmät, ne nimittäin ainakin sopisi kaiken kanssa! Toisaalta taas niistä on tullut aika massaa, joten ehkä noi viininpunaset olis sitten paremmat...? Ainakin mä tykkään tosta väristä ihan älyttömän paljon! <3 

Mitkä noista kolmesta te ite ostaisitte? 

Sitten toisena mä haluaisin ostaa jonkunväriset farkut! Ne nimittäin vaan kuuluu kevääseen. Mutta mä kun olen vähän huono päättäämään mitään vaatteisiin liittyen, niin kysyisinkin teiltä mitkä näistä farkuista haluaisitte? Sinäänsä valkoiset menee tosi helposti likaseksi, turkoosit saattaa olla vaikea yhdistää mihinkään muuhun kun valkoseen tai mustaan, keltanen ei ehkä välttämättä ole ihan mun väri, punaiset saattaa olla ehkä vähän liian ei-keväiset ja vaaleenpunaiset ehkä vaan liian tyttömäiset mun makuun. Haha ainoa muuten mistä en löytänyt virheitä olis noi korallin väriset! Mutta jotenkin silti en osaa päättää! 

Onko teillä jo hyvällä mallilla kevätvaatteiden hankinta (tai edes harkinta), vai olettekste yhtä lähtöviivalla kun mäkin?

3 kommenttia:

 1. Itse ottaisin valkoiset, turkoosit tai pinkit. Ne vaan ois niin mun tyyliset :D Ja suosittelen converseissa viininpunaisia. Itse ottaisin ne noista kolmesta vaihtoehdosta. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti kommentista! :) Mäkin haaveilen noista valkosista farkuista, joku niissä vaan kiehtoo! Oi vitsit hyvä kun suosittelet nimittäin nyt mä ehkä uskallan mennä ostamaan ne :D

   Poista
  2. Ole hyvä vain. Ja kiva kun olin avuksi (:


   http://travellingwithninni.blogspot.fi/

   Poista

Kiitos kommenteista! <3