keskiviikko 1. toukokuuta 2013

GLADA VAPPEN!

Hyvää vappua kaikille! Tässä olisi vähän kuvia mun vappuasusta, mikä päällä menin syömään ravintolaan perheen kanssa. Eihän toi asu kovin vappuisa tai erikoinen ole, mutta ajattelin laittaa tänne kerrankin edes jonkinlaista asukuvaa! Mitäs tykkäätte? Vappuaatto kului kaverilla ja vappupäivänä ollaan käyty siellä syömässä. Sen ravintolan nimi tais olla Katsomo. Oli muuten hyvää ruokaa :) Tuntuu ihan viikonlopulta, vaikka tää onkin vaan tällänen vapaapäivä... Enää pari päivää koulua ja sitten koittaakin kauan ootettu viikonloppu pajulahdessa! Se on siis sellanen valmunnusviikonloppu kaikille vaihtoonlähtijöille. En malttais oottaa nähdä kaikkia muita, jotka on menossa Saksaan!
P.s älkää huolehtiko, tähän loppu mun pieni postaustauko, nyt on taas innostusta ja aikaa kirjotella blogiin :) Jos on muuten jotain postauksia, mitä toivotte niin eikun kommenttia vaan!

6 kommenttia:

 1. Hehe saanks kysyy et miks valitsit just Saksan sun tulevaks vaihtomaaks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty saat :D No ensinnäkin en halunnut englanninkieliseen maahan koska sitä oppii helpommin kun muita kieliä kun sitä kuulee kokoajan. Sitten päätin että lähden espanjaan mutta kun tajusin miten vähän osaan sitä kieltä halusinkin Ruotsiin... no vanhempien kanssa sitten mietittiin pitkään ja tulinkin siihen tulokseen että Saksa sen olla pitää! :) Olen käynyt Saksassa vaan kerran yhen päivän ajan ja pidin siitä kulttuurista ja haluan nähdä sitä lisää! Ja saksan kielen haluisin myös oppia :)

   Poista
 2. Olithan sinä lähössä vaihtoon Saksaan, vai muistanko oikein? :D

  http://travellingwithninni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon lähössä Saksaan! :)

   Poista
  2. mitä kautta?:)

   Poista
  3. STS:ssän :) Jos teitä kiinnostaa enemmän mun vaihtoon lähteminen niin menkää osotteeseen http://dreamingofgermany-rosa.blogspot.fi missä on mun vaihtariblogi :)

   Poista

Kiitos kommenteista! <3