perjantai 28. kesäkuuta 2013

MADEIRA PICTURES

Follow my blog with Bloglovin

Seuraavaksi olis sitten vuorossa meidän Madeiran reissu! Vietettiin käytännössä koko viikko altailla ottaen aurinkoa. Mikä on sinänsä hassua, sillä mä en oo ruskettunut sitten melkein yhtään! Vaikka Madeira sijaitsee aika lähellä päiväntasaajaa, oli siellä silti viileämpää kuin Suomessa :D Toisaalta ihan kiva, ettei ollu liian kuuma. Koko meidän hotelli oli melkeimpä täynnä mummoja, ja muutenkin koko saaren keski-ikä taitaa olla aikas korkea... Ajeltiin siellä vähän ympärinsä ja käytiin ostoskeskuksessa shoppailemassa. Koska Madeira on tosi pieni saari, mutta silti tosi korkea, oli ne tiet ihan tajuttoman jyrkkiä! En haluu ees kuvitella, miltä tuntuis pyöräillä siellä. Käytiin siellä jossain välissä ajelemassa yhen vuoren huipulla, mistä noi kaikki pilvikuvat on otettu. Se oli niin hienon näköstä katella alas kun näky vaan tollanen pilvimeri. Toisaalta se ajomatka sinne ei ollut kauheen mukava, kun piti ajaa tosi kapeita, jyrkkiä ja mutkittelevia teitä ylös, samaan aikaan kun kulman takaa voi millon vaan löytyä joku toinen alashuristeleva auto - tai lehmä!  Voin muuten sanoo, että pilvi maistuu tosi pahalta haha. Kaikesta tästä huolimatta toi reissu oli ihana ja rentouttava. Menisin takasin millon vaan!

Juhannuksesta mulla ei valitettavasti ole kuvia, mutta vietettiin se vaan meidän kotona hyvin syöden ja hyvistä säistä nauttien. Ja sitten juhannuksen jälkeinen viikko on mennyt vaan rentoutuessa, joten siitäkään ei ole sen pahemmin kuvia... Mutta mulla on mielessä pari diy projektia teille (jopa ehkä videon muodossa!), ja se ostospostaus on jo työn alla. 

8 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia, upeat maisemat! :-) <3

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia!

  http://ml-infinity.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mahtavan näköstä ja ihania kuvia! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kirjoitaks sää enää siihen sun vaihtari blogiin? ku etkös sää ollu lähössä sinne saksaan vaihtoon?
  Odotan innolla sun ostosten esittely postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ite asiassa kirjota... Tulin siihen tulokseen, että se olis liian hankalaa, kun mulla ei ole omaa konetta Saksassa :/ Kiva kuulla, se onkin tulossa ihan pian! :)

   Poista

Kiitos kommenteista! <3