perjantai 8. marraskuuta 2013

LAST FEW WEEKS THROUGH MY PHONE

 1. Markkinoiden maailmanpyörä! 2.Minä viimeviikolta 3.Minä markkinoilla! Täällä oli siis syyslomalla markkinat. En ollut ikinä oikein ollut sellasilla, joten oli kyllä kiva kokemus! Siellä siis käveltiin ympäri, ihmeteltiin kaikkia kojuja ja tietty syötiin. 4. Löysin sieltä markkinoilta Angry Birdsejä! Harmi vaan että mun hostperhe ei oo ikinä ees kuulutkaan noista... 

1. Kuva musta Hamburgissa pari viikkoa sitten 2.Radhaus Hamburgista 3.Joku silta Hamburgissa... Niitä on siellä kuulemma 2500... 4. Joutsen ton sillan lähellä!

Jos joku siis ei tiedä, niin mä asun lähellä Hannoveria, eli suht kaukana Hamburgista. Siellä on tullu vaan pariin kertaan käytyä, kun eka olin Carlan luona ja sitten viikko myöhemmin oli STS viikonloppu.

1. Löydettiin Saksan ainoa Hese! Se on kyllä ehkä hieman kyseenalaisella alueella Hamburgissa haha. 2.Taas yksi kuva - yllättäen Hamburgista! 3. Mun naama alkuviikosta. 4. Starbucksilla syömässä Carlan, ruotsalaisen Malvan ja sen hostsiskon kanssa. Kyllä sekin tapahtui Hamburgissa haha! 

Pitäisköhän mun alkaa tekemään näitä tälläisiä Instagram/puhelinkuva postauksia säännöllisesti... Miltä kuulostaisi?

2 kommenttia:

  1. Joo tee tälläsiä posatauksia lisää! Minkälaisella saksan taidolla lähit? Ja ootko pärjänny sillä hyvin? Entä tuleeko siellä käytettyä yhtään englannin kieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! :) joo tosiaan taidankin tosissaan tehdä sen kysymyspostauksen niin saan kerralla sitten vastattua näihin kysymyksiin ;)

      Poista

Kiitos kommenteista! <3