torstai 3. tammikuuta 2013

happy birthday to me


2. päivä oli siis mun synttärit! Me vietettiin niitä aika moneen otteeseen, ekaksi mentiin syömään kaverin ja siskon kanssa Hard Rock Cafeeseen ja tänään tuli muutamia sukulaisia meille kylään. Huomenna mennään sitten uudestaa Hard Rock Cafeeseen kahen muun kaverin kanssa ja sitten vielä jossain vaiheessa mennään perheen kanssa syömään sushia.. Huhhuh siinä on kyllä paljon syömistä heti joulun jälkeen. Vois ehkäpä yrittää toteuttaa jonkun herkkulakon jossain vaiheessa. Ketään muita herkkulakkoilijoita?

6 kommenttia:

 1. Haha, mä aloitin just herkkulakon :-D Joulun ja uudenvuoden jälkeen oli nimittäin sellainen fiilis, että olis sen aika... ;-)

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vähän kiva, en oo ihan yksin! :D Nii sama mulla ja kun oli nää synttäritki vielä...

   Poista
 2. Voitko tehä semmosen postauksen mis kerrot viime vuodesta. :) Laitat kaikkii kuvii kohokohdista tai kerrot vaik erikseen joka kuukaudesta jotain. Olis tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinhan mä ehkä yrittää sellasen tehä, mutta totuus on se että mun vanhat kuvat ei oo yhtään hienoja lähinnä vaan ihan kamalia enkä tiiä kehtaanksmä julkasta niitä :D heh. Voin kyllä kaivella ja julkasta vanhoja kuvia pitkin vuotta ja kertoa niistä! (: En kuitenkaan ehkä jokasta kuukausta erikseen... toivottavasti kelpaa! :)

   Poista
 3. haa mul ja raunal on tammikuun karkkilakko ::D se tosin ei sitten koske muita herkkuja, hee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa onnee teille :D nii no todennäkösti ei tuu munkaan koskemaan hehe :D

   Poista

Kiitos kommenteista! <3