lauantai 19. tammikuuta 2013

LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY


Mä oon jostain syystä kadottanut mun innostuksen blogin päivittelyyn. Jotenkin tuntuu ettei mikään onnistu, eikä tekstin kirjoittaminen suju. Lisäksi päälle painaa liian moni koulutehtävä ja vaihtohakemuksen kirjoitus. Mä en aijo pitää mitään taukoa, mutta varotan että päivityksiä saattaa seuraavan parin viikon sisällä tulla vähän harvemmin. En vaan jaksa alkaa stressaamaan vielä blogistakin, kun se on kuitenkin vapaaehtoista. Älkää huoliko, en aijo silti kadota yhtään mihinkään! :)

Musta tuntuu jotenkin että oon kadottanu tän blogin idean. Siis että millasta blogia oikein haluan edes pitää. Alun perin tein tän blogin, jotta voin kirjoitella tänne kaikkia vaihtojuttuja ja erityisesti ajattelin kirjoitella sitten kun olen siellä Saksassa. No sitten ajattelinkin jatkaa tätä ns normi lifestyle blogina, mutta... Nyt mä en oikein tiedä mitä haluan. Joten aijon kysyä teiltä. Mä teen tonne sivupalkkiin kyselyn siitä, millaisia päivityksiä te haluatte. Olisi tosi kiva jos viittisitte vastata! (:

8 kommenttia:

 1. Sulla on ihan tajuttoman upeet silmät! Toi viimenen kuva on ihan törkeen kaunis:)

  http://mannnan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Sulle olis haaste mun blogissa :)

  - http://shoppingkviini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon iteasiassa tehny ton haasteen jo kerran, mutta voinhan mä sen uudelleenkin tehä kun tossa on eri kysymykset :)

   Poista
 3. moi! :) sulla on tosi kivan olonen blogi, jään kyl seuraileen! ootan jo kovasti sun vaihtari postauksia, oon nimittäin ite just vaihdossa saksassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! (: Oi vitsit oon niin kade sulle! :D Luulen että niitä postauksia tulee vasta sitten vähän lähempänä vaihtoa, mutta kohta teen kyllä ehkä sellasen missä mennään tyyppisen postausen vaihtoon liittyen :)

   Poista
 4. Ihana blogi, varmasti jään seurailemaan! Ite oon lähdössä kans ens syksynä vuodeks kanadaan STS:n kautta, joten varmaan siel valmennustilaisuudes nähdään! ;)

  http://carpediem-tartuhetkeen-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! (: Vähän kiva! Oon sulle kade ku pääset kanadaan, se oli nimittäin mun haaveena mutta ei sitten tullut sinne mentyä... Nähään sitte siellä! (;

   Poista

Kiitos kommenteista! <3