maanantai 28. tammikuuta 2013

RUOTSINLAIVALLA


Nyt oon taas tullut takasin! Olin siis risteilyllä Tukholmassa viikonloppuna, jos ei joku vielä tajunnut. Tuli vähän paljon shoppailtua ja syötyä - tai ainakin rahaa kulu! Miten musta tuntuu silti etten ostanu oikein mitään... No mutta käyvin ekaa kertaa Ruotsin Hollisterissa ja sitte näissä kaikissa muissa peruskaupoissa. Kaikki rahat meni kyllä melkein sinne Hollisteriin haha. No mut sitä ei oo suomessa! 

Musta se on niin hassua ku mua luullaan aina laivalla ruottalaiseksi :D Näytänkö mä muka ruotsalaiselta? 

Vitsit kun tää teksti on nyt tönkköä... No ehkä mä meen lukemaan kokeisiin, kun ylihuomenna alkas sitte koeviikko, apuaa.

8 kommenttia:

 1. Mä olin kans tuol laival. :D Näin sut muutamaan otteeseen, mut en ollu iha varma et oliks se sä, nii en tullu moikkaan.

  VastaaPoista
 2. haha oikeesti :D varmaa sä oisit tunnistanu mut! :)

  VastaaPoista
 3. Hei missä toi hollister on tukholmassa?! Oon miettiny pitkää ja ku oon ite parin viikon päästä lähös laivalle nii haluisin käydä tuolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellähän se :) se on sitte siellä sen kauppakeskuksen iiihan perällä ekä sitä oikee erota..

   Poista
  2. Onks toi galleria ihan helposti löydettävissä?

   Poista
  3. Joo on! :) Kannattaa ehkä kattoo kartasta, ellet tunne sitä Tukholman keskustaa. Mut se on siellä lähellä niitä muitakin kauppoja :)

   Poista
  4. Sinne pääsee tosi helposti jos menee siljalla, nii jos meet siitä satamasta silja bussilla ja jäät oopperalla, nii siitä on ihan sika lyhyt matka. :D

   Poista

Kiitos kommenteista! <3