torstai 31. tammikuuta 2013

STOCKHOLM SHOPPING

 Tässä ois nyt vihdoinkin nää mun vähäset ostokset Tukholmasta. Käytiin siellä tosissaan Hollisterissa, ja ylläri mun rahat päätyki sitte aika hyvin niiden kassaan... Ja vastineeks en saanu melkee mitää! Siel on vaa niin kallista :( Ostin sieltä siis kaks paitaa, noi tossa ylhäällä. Toinen niistä on tollanen burgundyn värinen pitireunuksinen perustoppi ja toinen aivan ihana valkonen pitsi-peplum toppi. Love it <3

 Tuli myös ostettua tommonen "hiusten vaalennus hoitoaine". En oo niinkään vielä vakuuttunut ton tehosta hiuksia vaalentamaan, mutta ainaki se on tosi tosi hyvä hoitoaine! Ehkä jopa paras, mitä oon koskaan käyttänyt :) Ja nii kävin sitten pikasesti ostamassa cubuksesta ton valkosen topin (tai siis mikä ton nimi nyt on?), jotta pystyin käyttää sitä uutta Hollisterin paitaa :D No ei se maksanu ku vaa vitosen ja mä tajusin myöhemmin, että onhan tolle käyttöä kesällä!

Siinä jotain random kuvia :D Nii toi burgundy toppi oli muutes alessa! Makso vaan 109 kruunua, kun normisti 196 :)
Nää hajuvedet ja body cream oli ehkä mun parhaat ostokset! Noi tuoksuu aivan älyttömän hyviltä ah <3 Tekis mieli vaa suihkutella noita mun päälle haha :D 

Siinä olis :D Mitäs tykkäätte? Niin ja pakko vielä mainita, että mä sain vihdoinkin täytettyy mun hakupaketin iihan kokonaan! Jesjes :) Nyt sen pitäs sitte alkaa tekee matkaa Saksaan päin, toivottavasti saisin mahollisimman pian tietää mun isäntäperheen :) Mut siinä kyl tulee kestää vielä aiika kauan.. 

<3 Rosa

P.S lähetin mun ihan ekan työhakemuksen tänää! Jee :) haha niin mun tyylistä, huomasin sen ilmotuksen tänään n. klo kolme ja siellä luki, että lähetäthän hakemukset viimestään 31.1.2013 klo 16... heh no mutta ehdin kuitenkin!

2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! <3