maanantai 18. helmikuuta 2013

LAST FRIDAY

Siinä olis pari kuvaa perjantailta, kun oltiin Ellalla kylässä. Tuli vähän syötyä ja juoruiltua, mitenkäs muutenkaan. Jotenkin me ollaan tosi huonoja arvioimaan, paljonko tarttetaan syötävää ja sitten sitä jää aina ihan kauheasti yli. Toisaalta taas limut loppuu aina kesken... Ens kerralla varmaanki sitte tuodaan iha liian paljon limua ja liian vähän syötävää haha.

Tänään mulla ois suunnitelmissa kävästä pikasesti keskustassa ja sitten mennä hierojalle. Huomisesta tai iteasiassa muistakaan päivistä mulla ei sitten enää ookkaan mitään hajua. Ehkä ihan hyvä vaan, onhan nyt loma. Hui kamala me muuten varattiin eilen pääsiäiseksi joku lapin matka ja tajusin että pääsiäisen jälkeen on jo koeviikko! apuaa. Justhan mä vasta sain noi edelliset kokeet takas! No ehkä mä en mieti vielä noin pitkälle, vaan nautin nyt tästä viikon lomasta :)

2 kommenttia:

  1. Hei jes, viimeinkin löysin jonkun joka on lähössä saksaan! Iteki oon aatellu hakevani silleen et lähtisin 2014 vuonna! Ja täältä toivottavasti saan vähän tietoo lähtemisestä ja muista valmisteluista, vaikka en oo aatellu lähteväni STS:n kautta, jos sä nyt sieltä olit lähdössä vai? :D Muutenki tää blogi vaikuttaa tosi kivalta, jään innolla lukemaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että löysit! :) mullakin on ollut niiden löytämisen kanssa vähän ongelmia... Joo lähen sts:n kautta :) Kannattaa muuten käydä kattoo mun "virallinen" vaihtari blogi, päivittelen sinne enemmän sitten lähempänä vaihtoa ja vaihdossa vaihtarijuttuja! --> http://dreaminofgermany-rosa.blogspot.fi

      Poista

Kiitos kommenteista! <3