lauantai 9. maaliskuuta 2013

NEW IN FROM ZARA

Kävin tänään piipahtamassa itiksessä ja sieltä tarttu mukaan toi ihana zaran neule. Menin ihan sattumalta vilkasemaan alehyllyjä kun olin jo lähdössä ja silmiin pomppasikin heti ihana sininen palmikkoneule, jonka hintalapussa luki 7.95€. Enpä kauaa miettinyt kun ennenkun menin kassajonoon, sillä ton oikea hinta on 35€! Noi korut olen ostanut jo vähän aikaa sitten oliskos ollut ginasta. 

Pitää muuten sanoo, että mun hiukset näyttää tosi hassun värisiltä noissa kuvissa! :D Näyttää ihanniinkuin olisin värjännyt noi monta kertaa ja tuloksena olis tollanen epämääränen liukuvärjäys! Nii ja sitten toi ihme ihan tumma "juurikasvu" mikä tuolta tulee... Mä luulin että mä oisin ollu vielä blondi! :D haha pitääkin miettiä uudelleen!

Hei ja muutes mun kännykkä sano ittensä irti eilen ja nyt mulla on käytössä iskältä saatu samsung galaxy s2. Haluisinkin tietää, jos joku ois nähnyt jossain siihen myytäviä kuoria? :) Pelkään nimittäin että tiputan ton haha.

Eipä mulla muuta, hyvää viikonloppua kaikille teille ihanille lukijoille! <3

2 kommenttia:

  1. gigantista voi löytyy parit silikoniset kuoret tolle puhelimelle mut jos haluut jotain ns. hienompia kuoria niin nettikaupoista kannattaa ostaa (lux-case.fi (itse tilasin sieltä) ja oisko ollu joku my trendy phone -niminen sivusto) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aattelin ehkä jotain hienompia :D Eli siis tilaamaan vaan ;) Kiitos paljon! :)

      Poista

Kiitos kommenteista! <3