perjantai 18. lokakuuta 2013

DON'T COUNT THE DAYS. MAKE THE DAYS COUNT.

Se on elossa, se on elossa, haha! Eli siis jostakin syystä tänään mun päässä raksahti ja päätin, että nyt on mun aika palata tänne blogimaailmaan takaisin. Jos joku sattuu löytämään mun blogin vasta nyt tai sitten muuten vaan on jotenkin missannut kaiken, niin tiedoksi kaikille: mä oon nyt vaihdossa Saksassa. Tulin tänne 25.7, eli jonkin aikaa täällä on jo tullut oleiltua! Kaikki on mennyt tosi hyvin ja sitä rataa, mutta luulempa että laitan tähän väliin vähän kuvia tästä alueesta, missä mä asun.
Tää alue on niin kaunis! Asun tämmösess pienemmässä kylässä Hannoverin lähistöllä. Jos pitäis yhellä sanalla tiivistää tän alueen maisema, sanoisin pelto. Niitä täältä siis löytyy! Se on ihana mennä aamulla kouluun bussilla, kun voi ihastella näin kauniita maisemia. 
 Oltiin toisen suomalaisen vaihtarin kanssa joskus liian kauan aikaa sitten kuvailemassa pellolla (joka oli harmiksi jo öö... tekee mieli sanoa sheivattu haha. Mikähän se oikee sana on...?). Yritin kirjottaa tähän yhtä lausetta, mutta tulin siihen tulokseen että se ei ollut oikeeta suomea... Mitä mulle on tapahtunut? Pahoittelen muuten jos mulla on kauheasti kirjoitusvirheitä, tai jos joku lause ei kuulosta oikeelta.

 Niin tosiaan meidän takapihalla on kolme hevosta! Tai siis meidän takapihalta näkee kolme hevosta, korjaan. Ne kuuluu oikeasti siis meidän naapurille. Ite en ole kauhea hevosihminen kylläkään...
 Mä oon asunut siis Suomessa koko elämäni pääkaupunkiseudulla, joten tää on ollut aikamoista vaihtelua asua täällä maalla. Sen sijaan, että olisin kauhuissani kun busseja ei kuljekkaan 10 minuutin välein, olen huomannutkin viihtyväni todella todella hyvin täällä "maalla"! Tästä pääsee kuitenkin tosi kätevästi Hannoveriin junalla ja täällä on vaan niin kaunista ja rauhallista. Ihanaa vaihtelua!
 Siinä olikin viimeinen kuva tällä kertaa. Ajattelin, että tekisin tästä postauksesta tämmöisen pienen esittelyn tästä alueesta. Jatkossa aijon varmaan tehdä vielä pari samantapaista postausta, mutta sen jälkeen/niiden lisäksi aijon kirjoitella paljon muutakin. En halua kirjoittaa pelkästään ns. vaihtariblogia ja aina vaan kertoa mitä olen tehnyt jne., vaan aijon myös kirjoitella esim. meikkipostauksia ja esitellä ostoksia ja sillain. Niin muuten, tän pitäisi olla kyllä sanomattakin selvää, mutta jos teillä on jotain ideoita, niin antakaas tulla vaan! Ja ajattelin, että väsäisin jonkun kysymys postauksen, jos innostuisitte kyselemään jotain tästä vaihdon alkupuoliskosta. 

Lupaan kirjoitella pian!
Rosa xx

p.s Muuttelen tässä vähän tätä blogin ulkoasua, jos jossain välissä täällä näyttää ihan kummalliselta, niin älkää jookos välittäkö, se korjaantuu pian :D6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja kiva että jatkat taas tätä bloggailua! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi ihania kuvia, tosi kauniin näköistä siellä :-) Olin ihan jeeee kun huomasin sun jatkaneen blogia!! ♥

  VastaaPoista
 3. kysymyspostaus olis kiva! :--)
  Millanen perhe sulla on? entä koulu? Ootko tyytyväinen STSään? millanen sun aluevalvoja on? Ootko alottanu siel jotain harrastuksia? Entä oliko kavereita helppo saada? ja miten saksan kielen kanssa menee?

  sori..paljo kysymyksiä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidankin tehdä ihan kohta kysymyspostauksen, niin vastaan sitten siinä noihin sun kysymyksiin! :)

   Poista

Kiitos kommenteista! <3