lauantai 19. lokakuuta 2013

LIFE'S SHORT. SMILE WHILE YOU STILL HAVE TEETH.

Hei taas! Tällä kertaa olis vuorossa kuvia Hamburgista (vai hetkonen, eikö se ole suomeksi Hampuri... no mulle se on nyt Hamburg, haha). Oon ollut siellä nyt yhteensä kaks kertaa, ja ens viikonloppuna olis tarkotus mennä taas! Hamburg on siis n. 150 km päässä täältä, eli se ei ole ihan se lähin suuri kaupunki. Lähinnä vaan sen takia siellä on tullut käytyä, että STS jäjestää kaikki tapaamisensa siellä ja sen lisäksi siellä asuu toinen suomalainen vaihtari Carla!
Hamburg on kyllä kaunis kaupunki ja siellä on hyvät shoppailumahollisuudet! Vaikka jotenkin kummasti en ostanut sieltä oikeen mitään haha. Hannover kyllä voittaa shoppailumielessä Hamburgin, koska sieltä löytyy Primark! <3 Toisaalta Hambrug on ihan selvästi isompi paikka ja siellä löytyy paljon enemmän katseltavaa. Löydettiin sieltä muuten Iittalan kauppa ja ilmeisesti jossain siellä lymyilee vielä Hese! Harmi vaan, että ne Iittalan astiat oli aikas kalliita...
Toi meidän yhteiskuva ei oo ihan oikeeseen paikkaan tarkennettu.. mutta sen siitä saa, kun antaa vastaantulijan ottaa kuvan. Me tutustuttiin muuten Carlan kanssa STS:n suomen valmennusviikonlopussa ja meistä on tullut jo nyt ihan tosi hyvät kaverit! 
Toivottavasti nää kuvat näyttää muuten ihan normaaleilta... Tää koneen näyttö on nimittäin jotenkin vähän kummallinen, ja se on hauska yrittää muokkaa kuvia kun ei voi koskaan olla ihan varma kuinka kirkkaalta tai minkä väriseltä kuva toisen koneen näyöllä näyttää. Jos te huomaatte jotain häikkää näissä värityksissä sun muissa niin sanokaa ihmeessä! 
Mutta siis ensiviikolla olis tarkotus mennä taas takasin tonne, meillä on nimittäin semmonen STS:n tapaaminen. Tässä "lähistöllä" missä mä asun on nimittäin yksi kai italialainen vaihtari, mutten ole vielä tavannut häntä... Toivon että me nähtäis sitten ens viikolla! Meillä on siellä ohjelmassa sightseen:ä, joten eiköhän tule taas kuvattua jonkun verran. 
Sanon tän taas uudelleen, mutta jos teillä on jotain ehdotuksia, mistä voisin kirjoittaa esim. koulusta, perheestä, Suomen ja Saksan eroista jne. niin kertookaa ihmeessä mikä teitä kiinnostaisi! 

Rosa xx

p.s Apua mihin mun suomenkielentaito on oikeesti mennyt... joiduin miettiä tosi paljon joitain näitä lauseita, kun ne ei vaan kuulostanut oikeelta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! <3